O Nama

VENETA PLAMEN D.O.O.

VENETA PLAMEN PODGORICA, J.B.Tita, lamela B je eksluzivni zastupnik italijanskog proizvođača KARMEK ONE – Treviso na tržištu Crne Gore. Zastupništvo podrazumijeva distribuciju peći na pelet, njihovo instaliranje, servisiranje i održavanje. VENETA PLAMEN, takođe distribuira i neophodnu prateću opremu, potrebnu za korišćenje ovih peći u domaćinstvu.

Kompletan proces, od kupovine, instalacije do početka upotrebe ovih peći prati visokostručni tehnički i menadžerski kadar. VENETA PLAMEN je za 5 godina postojanja zadovoljila potrebe crnogorskog tržišta sa cca. 500 peći na pelet i preko 2.000,00 tona peleta.

Potvrda kvaliteta dosadašnjeg poslovanja je velika tražnja potencijalnih kupaca u susret predstojećoj grijnoj sezoni, kao i povjerenje dosadašnjih kupaca, iskazano kroz redovno servisiranje i isporuku peleta vrhunskog kvaliteta. Ovo privredno društvo direktno kreditira potencjalne kupce bez kamate do 2 godine.

Preduzeće sa sjedištem u Podgorici, bavi se prodajom i ugradnjom peći i kamina na pelet. Kvalitetnom ugradnjom svih vrsta kamina iz našeg, kao i asortimana svih poznatih proizvođača sa kojima naša firma ostvaruje poslovnu saradnju svo modeci na trzistu.

Široka paleta proizvoda koju smo u mogućnosti nabaviti u veoma kratkom roku, kao i projektovanje, ugradnja i montaža peći i kamina koji obezbjeđuje naše stručno osoblje, orjentir je za buduću saradnju sa kupcima i svim onima kojima je potrebna naša usluga i naš proizvod, i još mnogo toga…

U cjelokupnom asortimanu naših proizvoda izdvajamo visoko kvalitetne peći, kamine, ugradne kamine na čvrsto gorivo i pelet. Svi proizvodi koje nudimo posjeduju certifikate iz Evropske Unije. Naša misija je obezbijediti domaće tržište proizvodima i uslugama koje nudimo, i zauzeti vodeću poziciju te pokriti sve segmente u ovoj oblasti, ostvariti dobar odnos i uspješnu saradnju sa našim kupcima na obostrano zadovoljstvo.

JEFTIN NAČIN ZAGRIJAVANJA

Pelete su jeftinije od lož ulja, propana ili uglja, tako da možete da uštedite novac koji bi inače otišao na kupovinu neke od te vrste goriva.

MODERAN NAČIN ŽIVLJENJA

Peći na pelet imaju integrisane kante koje se mogu napuniti svakih nekoliko dana, a većina pelet kotlova imaju samostalne kante koje drže pelete za nekoliko meseci loženja.

EKOLIŠKO GORIVO

Emisija CO2 smanjena je na minimum, jer biljke temičkom obradom ispuštaju samo onoliko ugljičnog dioksida koliko su potrošile tokom svog rasta.

NAŠ ASORTIMAN

KONTAKT

ADRESA

Bulevar Peka Dapčevića 54, 81000 Podgorica, Montenegro

RADNO VRIJEME

Pon – Pet: 09:00 do 17:00
Sub: 09:00 do 17:00
Ned: Zatvoreno

TELEFON

+382 (0)67 820 838
+382 (0)67 014 111
+382 (0)20 220 126
";